Website ontwikkeling

Een nieuwe look and feel

Website ontwikkeling op maat door Six Media

Een professionele website laten maken – hoe weet je dan of je iets goeds krijgt? Six Media houd rekening met alle richtlijnen die gesteld worden aan een moderne website.

Niet alleen het uiterlijk is belangrijk maar ook de inhoud van je content, snelheid van de website en het gebruik van de juiste coderingen spelen een belangrijke rol.
Website ontwikkeling
logo
vormgeving
Graphic
UI /UX
Betaal
oplossingen
Mobiele
vormgeving
WordPress een machtige tool

WordPress gekoppeld aan Elementor Pro

Six Media bouwt zijn websites voornamelijk in een WordPress CMS systeem. In combinatie met Elementor Pro kunnen wij iedere wens werkelijkheid laten worden. Van simpel tot complex, niets is ons te gek. Wil jij ons uitdagen met een nieuw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan de uitdaging graag aan.
Web ontwikkeling
Website ontwikkeling
Een lust voor het oog

Uniek, modern en een gebruiksvriendelijke website

Bij het bezoeken van een website is het eerste wat opvalt het uiterlijk van een website. Binnen een aantal seconden wordt door de bezoeker al een oordeel geveld over jouw website. Een eerste indruk is dus van groot belang.

Six Media probeert jouw website dan ook zo goed mogelijk te presenteren aan de buitenwereld. Uiteraard combineren wij dit met het plaatsen van de juiste content en houden wij rekening met alle richtlijnen die horen bij een moderne website.
Weet wat je krijgt

Een samenwerking met Six media houd in...

Als jij ervoor kiest om met ons een samenwerking aan te gaan dan krijg je de volgende zekerheden.