Website laten maken

Een website is tegenwoordig niet zomaar een online visitekaartje; het is jouw digitale etalage, een weerspiegeling van jouw merkidentiteit en een krachtig hulpmiddel om klanten aan te trekken en te behouden. Bij Sixmedia.nl begrijpen we de waarde van een aantrekkelijke, functionele website en zijn we toegewijd aan het leveren van websites die indruk maken. Onze aanpak combineert de kracht van WordPress, Elementor en Crocoblock om websites te creëren die boven de concurrentie uitstijgen.
Website ontwikkeling

WordPress als basis van jouw website

Wordpress is niet voor niets het meest populaire content management systeem (CMS) ter wereld. Het biedt een solide basis voor het bouwen van websites van elke omvang en complexiteit. Als open-source platform is WordPress flexibel, aanpasbaar en goed ondersteund door een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en plug-in makers. Dit betekent dat jouw website altijd up-to-date kan blijven en kan evolueren met jouw bedrijf.

Visueel bouwen met Elementor

Elementor is de ultieme bouwsteen van creatieve vrijheid als het gaat om het ontwerpen van websites. Onze webontontwikkelaars zijn gepassioneerd over deze krachtige visuele paginabuilder, omdat het ons in staat stelt om op een intuïtieve manier prachtige webpagina’s te creëren. Elementor biedt een uitgebreide bibliotheek met aanpasbare widgets en sjablonen, waardoor we snel en efficiënt prachtige lay-outs kunnen ontwikkelen zonder diepgaande kennis van codering. Of je nu droomt van een elegante zakelijke website, een boeiende portfolio of een dynamische e-commerce site, Elementor is onze creatieve speeltuin waarmee we jouw digitale visie tot leven brengen.
Bij Sixmedia.nl omarmen we de onbegrensde mogelijkheden van Elementor. We benutten de kracht van deze visuele paginabuilder om jouw website een unieke uitstraling te geven. Of je nu op zoek bent naar opvallende animaties, dynamische call-to-action knoppen of prachtige galerijen, Elementor stelt ons in staat om elk aspect van jouw website aan te passen en te perfectioneren. Met Elementor kun je er zeker van zijn dat jouw website niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een intuïtieve gebruikerservaring biedt.

Crocoblock gaat verder waar de rest afhaakt

Crocoblock, onze geheime wapen voor geavanceerde functionaliteit, tilt jouw website naar een hoger niveau. Dit uitgebreide pakket van Elementor-add-ons geeft ons de mogelijkheid om dynamische elementen en geavanceerde functies aan jouw website toe te voegen. Of het nu gaat om het bouwen van complexe formulieren, dynamische pop-ups, of het creëren van op maat gemaakte postlijsten, Crocoblock maakt het mogelijk. Hierdoor krijgt jouw website niet alleen een prachtige uitstraling, maar kan het ook uitblinken in functionaliteit.
Met Crocoblock aan boord zijn de mogelijkheden eindeloos, en we gebruiken het om jouw website uniek en indrukwekkend te maken. Elementor en Crocoblock zijn de dynamische duo’s achter onze webontwikkelingsprojecten, waarmee we buitengewone websites bouwen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Standaard bij onze websites

Aan iedere website die wij bouwen besteden wij veel zorg en aandacht. De drie onderstaande punten leveren wij dan ook standaard bij iedere website.
Prachtige vormgeving
Een aantrekkelijke vormgeving is de eerste indruk die je bezoekers van jouw website krijgen. Onze ontwerpers hebben oog voor detail en begrijpen hoe belangrijk het is om jouw merkidentiteit en boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Wij geloven dat een goed ontworpen website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Een doordacht ontwerp leidt de bezoeker door de inhoud en moedigt conversies aan.
Seo optimalisatie
Een website zonder zichtbaarheid in zoekmachines is als een verborgen schatkist. Daarom leggen we bij Sixmedia.nl sterk de nadruk op SEO-optimalisatie. We beginnen met een grondige zoekwoordanalyse om de juiste zoektermen te identificeren en optimaliseren vervolgens de inhoud, meta-tags en technische aspecten van jouw website om deze zoekmachinevriendelijk te maken. Hierdoor vergroot je jouw kansen om hoger te scoren in zoekresultaten en meer organisch verkeer aan te trekken.
Responsive opbouw
In een wereld waar mobiele apparaten de norm zijn, is een responsive website een absolute vereiste. Alle websites die we bouwen zijn ontworpen en ontwikkeld om op elk scherm perfect weer te geven, of het nu een desktopcomputer, tablet of smartphone is. Een naadloze gebruikerservaring op elk apparaat verbetert niet alleen de tevredenheid van jouw bezoekers, maar ook jouw positie in zoekmachines.

Adresgegevens

Six Media
Plevierstraat 45
1826 HT, Alkmaar
Nederland

Contactgegevens