Over Six Media

Ik ben Brian Sylvester Six, de drijvende kracht achter Sixmedia.nl, en ik heb het voorrecht gehad om gedurende 15 jaar in de wereld van websiteontwikkeling te werken. In deze tijd heb ik talloze klanten geholpen bij het realiseren van hun online dromen door middel van prachtig ontworpen WordPress-websites en krachtige webshops.
Six Media

Een passie voor webontwikkeling

Mijn reis begon met een passie voor webontwikkeling en een visie om bedrijven te helpen gedijen in de digitale wereld. Gedurende deze 15 jaar heb ik me gespecialiseerd in verschillende tools en technologieën die de ruggengraat vormen van moderne websites. Van het veelzijdige WordPress en de e-commercekracht van WooCommerce tot geavanceerde tools zoals WP ALL Import en Crocoblock, ik heb een diepgaande kennis opgebouwd om aan de uiteenlopende behoeften van mijn klanten te voldoen.
Daarnaast ben ik thuis in de taal van het web, met beheersing van CSS, HTML en een solide begrip van PHP. Deze technische vaardigheden stellen me in staat om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.
Maar websiteontwikkeling gaat verder dan alleen de technische aspecten. Het draait ook om het creëren van een esthetisch aantrekkelijke digitale wereld. Daarom ben ik bedreven in ontwerptools zoals Photoshop, Indesign en Adobe Illustrator. Dit stelt me in staat om jouw merk tot leven te brengen met boeiende visuele elementen die de aandacht trekken en de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen.
Bij Sixmedia.nl gaan we verder dan alleen technologie en design. We gaan over het creëren van oplossingen die het succes van jouw bedrijf stimuleren. Met mijn jarenlange ervaring, gepassioneerde team en een bewezen staat van dienst in het voldoen aan de behoeften van klanten, ben ik vastbesloten om jou te helpen jouw online doelen te bereiken.

Laten we samenwerken!

Laten we samenwerken aan het volgende hoofdstuk van jouw succesverhaal. Jouw visie is onze missie, en we kijken ernaar uit om deze te verwezenlijken.

Adresgegevens

Six Media
Plevierstraat 45
1826 HT, Alkmaar
Nederland

Contactgegevens